TeatruVR360: „Zbor deasupra unui cuib de cuci” ajunge la tine acasă la jumătatea lunii decembrie!

nov. 23, 2020

Marți, 15 decembrie, este ziua în care adaptarea VR360 a spectacolului „Zbor deasupra unui cuib de cuci” în regia lui Eugen Gyemant va fi disponibilă publicului prin intermediul platformei TeatruVR.ro. Proiectul este inițiat în premieră de Teatrul „Andrei Mureșanu”(TAM) și partenerii săi – Augmented Space Agency, Loop Virtual Reality Solutions și Popas Production.

Platforma este încă în etapa de testare, iar pentru cei care doresc să fie printre primii care au acces la achiziționarea și vizualizarea spectacolului propus, TAM deschide o campanie de pre-rezervare. Astfel, doritorii pot să își anunțe intenția de achiziționare a unuia dintre cele două pachete promoționale create special pentru lansare, trimițând un E-mail pe adresa pr@tam.ro

Piesa este segmentată în episoade și va putea fi redată pe orice headset VR (conectat la internet și cu web browser VR) prin accesarea platformei www.teatruvr.ro și achitarea taxei aferente vizionării acesteia. Spectatorii care nu dețin un headset de realitate virtuală pot achiziționa unul din pachetele promoționale concepute în parteneriat cu E-BODA.ro.

Pachetul promoțional standard, în valoare de 100 de lei, conține:

  • 1 cască VR E-BODA – care intră posesia celui ce achiziționează pachetul și poate fi utilizată și pentru alte tipuri de experiențe VR;
  • codul promoțional – pentru vizionarea spectacolului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”
  • acces nelimitat la cele 15 episoade care compun spectacolului „Zbor deasupra unui cuib de cuci”
  • 1 ghid complet de utilizare – cu indicații tehnice și recomandări privind modul în care poți trăi experiența în VR la intensitate maximă. 

Cea de-a doua variantă de pachet promoțional, care costă 120 de lei, conține în plus și un controler Bluetooth

Prin procesul de pre-rezervare prin E-mail, se urmărește ca toți cei care au grăbit procesul de achiziție să fie primii care își primesc pachetele promoționale, dar și să aibă prioritar acces la tot ce înseamnă teatru VR. De aceea, persoanele care optează pentru pre-rezervare prin E-mail sunt rugate să scrie și adresa de livrare. 

Plata pachetelor promoționale direct pe platformă va fi posibilă numai începând cu 15 decembrie, ziua lansării. După comanda online, pachetul solicitat va ajunge la domiciliul spectatorilor în maximum 48 de ore de la plasarea comenzii. 

Cât privește site-ul teatruVR.ro, acesta va conține, pe lângă galeria de spectacole și ticketing, și pagini dedicate de tutoriale, astfel încât utilizarea produselor achiziționate să fie cât mai ușor de înțeles, iar procesul adaptărilor în VR să devină pentru spectatori o experiență cât mai plăcută.

Pentru a le putea oferi iubitorilor de teatru și tehnologie cele mai bune servicii și o experiență memorabilă, proiectului de TeatruVR360 i s-au adăugat câțiva parteneri strategici și media care vor contribui substanțial la atingerea acestor obiective:

Parteneri Strategici: Synology, E-BODA

Parteneri Media: IQ Ads

Proiectul TeatrulVR.ro este format din: Teatrul „Andrei Mureșanu”, Augmented Space Agency, Loop Virtual Reality Solutions, Popas Production.