Teatru VR începe anul 2021 cu un nou proiect: “Jocuri în curtea din spate”

dec. 23, 2020

Spectacolul “Jocuri în curtea din spate”, producție a Teatrului de Stat Constanța, regia Diana Mititelu, a fost ales să fie următoarea adaptare în VR360.

Îndrăgitul spectacol “Jocuri în curtea din spate” ce are ca focus principal o impresionantă poveste despre adolescenți a fost foarte apreciat atât de publicul constănțean cât și de cel din țară la toate festivalurile la care a participat.

“Jocuri în curtea din spate” se bucură de o scenografie specială, semnată de RĂZVAN BORDOȘ, și are un mesaj foarte puternic de transmis. Astfel spectacolul devine alegerea cea mai bună pentru a fi oferit publicului pentru a-l putea urmări din siguranța propriului cămin fiind transportat prin tehnologia VR360 chiar în inima acțiunii. Procesul de pre-producție s-a încheiat urmând ca începând cu 7 ianuarie să se treacă la următoarele etape.În cel mai scurt timp posibil acest spectacol va putea fi urmărit pe teatruVR.ro.
Sperăm ca textul Ednei Mazya să impresioneze publicul iar întâlnirea cu o distribuție pe cât de tânără pe atât de valoroasă ( CRISTIANA LUCA, ANDREI BIBIRE, THEODOR ȘOPTELEA, CĂTĂLIN BUCUR, ȘTEFAN MIHAI) să nu rămână fără ecou.  
Ne vedem în 2021!

Vezi spectacolul VR 360 Zbor deasupra unui cuib de cuci în regia lui eugen Gyemant aici.