Jocuri in curtea din spate – premiera 28 februarie 2021

feb. 26, 2021

Am ajuns la ziua cea mare! În 28 februarie lansăm cea de a doua adaptare în VR360 de pe teatruVR.ro. Este vorba despre producția Teatrului de Stat Constanța, „Jocuri în curtea din spate”, în regia Dianei Mititelu. Adaptarea VR360 vine la fix un an de la premiera oficială acestui spectacol.

În „Jocuri în curtea din spate”, scriitoarea israeliană Edna Mazya nu doar reface procesul unui eveniment real, extrem de violent, din viața unor tineri, dar analizează și mecanismele psihologice care au permis producerea lui. Este un spectacol despre cruzime, o radiografie a psihicului adolescentin, o poveste despre patru băieți și o fată care trăiesc ultima lor zi de libertate, de copilărie, de nevinovăție. Ultima zi fără consecințe!

Spectacolul se bucură de o distribuție pe cât de tânără, pe atât de valoroasă – Cristiana Luca, Andrei Bibire, Theodor Șoptelea, Cătălin Bucur, Ștefan Mihai – şi de o scenografie specială, semnată de Răzvan Bordoș. Acum îl puteţi urmări din siguranța propriului cămin, fiind, totuşi, cât se poate de aproape de personaje, fără medierea ecranului televizorului sau laptopului.

 „Jocuri în curtea din spate” este al doilea spectacol de teatru adaptat integral în VR360, tehnologie ce permite „teleportarea” direct în mijlocul poveștii, cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală.

Mai multe informații legate de modul în care se poate viziona spectacolul, pachetul complet cu cască E-BODA Avatar II  se regăsesc via www.teatruvr.ro.

Bucură-te de teatru din confortul casei tale!

Rămâi alături de noi via Facebook și Instagram pentru mai multe noutăți.