Rendezte: Diana Mititelu
Bemutató: február 28, 2021
Időtartam: 1h 21m

Edna Mazya (1993) „Játékok a hátsó udvarban” nemcsak újratermeli a rendkívül erőszakos események folyamatát néhány tinédzser életében, de elemzi az ehhez vezető pszichológiai mechanizmusokat is. Ez egy kegyetlenségről szóló műsor, a serdülőkori psziché Xray-je, egy történet négy fiúról és egy lányról, akik a szabadság, a gyermekkor, az ártatlanság utolsó napját élik. Egy utolsó nap következmények nélkül. Diana Mititelu rendezésében a „Játékok a hátsó udvarban” a második színházi játék, amelyet teljes egészében adaptáltak a VR360-ba, amely egy magával ragadó technológia, amely közvetlenül a történet központjába, a cselekvés középpontjába teleportál.

Epizódok

1. rész: Dvori Mahnes

Találkozunk Dvorival, a hátsó udvari fiúkkal, az ügyésszel és a védelemmel. A dolgok körülötted zajlanak, ezért arra biztatjuk, hogy mindenhova nézzen. Forgó szék használata ideális.

2. rész: ő kérte!

Mennyire komolyak a vádak? Mi történt valójában az udvaron? Csak ártatlan játékok voltak, vagy ezek az ugratások valami komolyabb dologhoz vezettek? A lelkiismeret-furdalás leolvasható a téged körülvevő fiúk arcáról. Forogj és néz a szemükbe!

3. rész: Miért nem sikítottál?

További részleteket tudhatunk meg Dvori, valamint a fiúk életéről. Ha lefele néz, akkor meglepetés érheti, és talán jobban megérti a nézőpontot.

4. rész: Szembekötősdi

Sok játékot játszanak az udvaron. Játék közben az emberek hajlamosak cserbenhagyni az őrüket, és meghitt dolgokat mondani, amelyeket egyébként elméjükben elfelejtett helyre zárva tartanának. A tinédzserek túllépnek a különféle hangulatokon, gyorsan áttérnek az örömről az extazisra, a félelemről a könnyekre. De hova vezetnek ezek mind?

5. rész: Nem bűnös – elégtelen bizonyíték miatt

Megértünk mindent, ami az udvaron történt, és az itéletet is. A bíró elérte a helyes ítéletet? Mit tettél volna a helyében? Ez túl nehéz. Nincs hely tapsra. Egy perc csend elég.

Hogyan vásárolhatom meg a többi részt?

Ha meg szeretné nézni a többi részt is, kérjük, használja az alábbi gombot, hogy jegyet vásároljon a teljes műsorra.

Terjesztés

CRISTIANA LUCA

ȘTEFAN MIHAI

ANDREI BIBIRE

THEODOR ȘOPTELEA

CĂTĂLIN BUCUR