A Kis Herceg

"A Kis Herceg" VR360 egy különleges művészi alkotás, amelynek eredeti koncepciója megnehezíti az egyetlen műfajba való illeszkedést. A "Kis Herceg" inkább az eredeti zenei kompozíció, a rendezőművészet, a narratív művészet, a hang keveréke, kombinálva a legmodernebb vágásokkal, filmezéssel, animációval és hang-, fotó- és képfeldolgozási technikákkal.

A Ra oroszlan meseje

"A Ra oroszlan meseje" VR360 egy különleges művészi produkció, egyedi koncepcióval, ami megnehezíti egyetlen műfajba illesztését, hiszen nem egy egyszerű színházi előadás, nem egy egyszerű koncert. A "A Ra oroszlan meseje" inkább eredeti zenei kompozíció, rendezési művészet, narratív művészet, hang keveréke, kombinálva a legújabb generációs hangok, fényképek és képek vágási, filmezési, animációs technikáival és feldolgozásával.

Richard III

Az új színházi produkció a híres drámaíró darabjának posztmodern megközelítése. Mind a jelmezek, mind a diszlet korszerű, de számos olyan elemet megtartanak, amelyek a viktoriánus kor stílusát sugallják. Ráadásul a rendező hű maradt az eredeti szöveghez, ami a szerkesztést az új és a régi sikeres ötvözetévé teszi.

Játékok a hátsó udvarban

Edna Mazya (1993) „Játékok a hátsó udvarban” nemcsak újratermeli a rendkívül erőszakos események folyamatát néhány tinédzser életében, de elemzi az ehhez vezető pszichológiai mechanizmusokat is. Ez egy kegyetlenségről szóló műsor, a serdülőkori psziché Xray-je, egy történet négy fiúról és egy lányról, akik a szabadság, a gyermekkor, az ártatlanság utolsó napját élik.

A Száll a kakukk fészkére

A Száll a kakukk fészkére előadás Eugen Gyemant rendezésében, az Andrei Mureșanu Színház első VR 360 kísérleti projektje. A projekt az első összekapcsolásikísérlete a színházművészetnek és az immerzívtechnológiáknak, mely során a néző a történésekközéppontjába kerülhet otthona biztonságábó.

Újdonságok

VR 360 premier

Pvestea Leului Ra

A Kis Herceg

Időtartama: 1 h 10 m
1 rész
Bemutató: Szeptember.23 2023

Jocuri in curtea din spate - Poster

A Ra oroszlan meseje

Időtartama: 1 h 10 m
1 rész
Bemutató: június 30, 2021

Jocuri in curtea din spate - Poster

Richard III

Időtartama: 2 h 50 m
13 rész
Bemutató: november 10, 2021

Száll a kakukk fészkére

Időtartama: 2 h 51 m
15 rész
Bemutató: december 15, 2020

Jocuri in curtea din spate - Poster

Játékok a hátsó udvarban

Időtartama: 1 h 21 m
5 rész
Bemutató: február 28, 2021